Након сунчаних дана без падавина, стиже нам снијег

08.12.2019. 11:58
0
ИЗВОР: анадолија

Послије неколико сунчаних дана, који су били без падавина, према прогнозама метеоролога наредне седмице у БиХ поново би требао падати снијег.

У понедјељак се то не би требало десити, јер се очекује умјерено до претежно облачно вријеме, а послије подне и у вечерњим сатима у Херцеговини, западним и сјеверозападним подручјима Босне се очекује киша.

Већ у уторак долази до промјене. У јутарњим сатима и током пријеподнева се очекује киша у већем дијелу БиХ, а у вишим подручјима са снијегом.

Послије подне и у вечерњим сатима падавине углавном у централним, источним и сјевероисточним подручјима Босне. У већини подручја се очекује сусњежица и снијег. Температуре ваздуха у Босни од један до седам, а у Херцеговини од седам до 12 степени.

У сриједу се очекује претежно облачно, а у Херцеговини сунчано уз малу облачност. У јутарњим сатима и прије подне понегдје у централним и источним подручјима Босне је могућ слаб снијег. Јутарња температура од минус четири до два, на југу од један до пет, а дневна од минус један до четири, на југу од седам до 10 степени.

У четвртак се очекује претежно облачно вријеме. Послије подне и у вечерњим сатима с кишом, а у Босни углавном са сусњежицом и снијегом. Јутарња температура од минус пет до један, на југу од два до шест, а дневна од нуле до пет, на југу од шест до 10 степени.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра киша, до 16 степени Сутра киша, до 16 степени
Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег
На ширем подручју Романије забијелио снијег На ширем подручју Романије забијелио снијег
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    21h 49m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    12h 19m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    20h 42m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    12h 0m
    0
  • Повеља општине Источна Илиџа Средњошколском центру „Источна Илиџа“
    17h 11m
    0