Источно Сарајево: Поздравимо аплаузом медицинске раднике

23.03.2020. 19:12
1
ИЗВОР: Катера

Медији Катера, ОСМ телевизија, ИС Радио и Инфо центар Соколац позивају грађане Источног Сарајева да вечерас, тачно у 20:00 часова, једним аплаузом са својих прозора поздраве наше хероје - људе који се боре за наше здравље.

Слиједећи примјер из региона, портал Катера заједно са колегама са поменутих медија из Источног Сарајева, Вас позива да подржимо наше љекаре, медицинске сестре и друге медицинске раднике, али и све оне друге који се боре и раде на томе да спријече ширење корона вируса, који је стигао у нашу земљу и који пријети да угрози наше здравље.

Иако, према званичним подацима, у нашем граду нема заражених и обољелих од корона вируса, сматрамо да сви љекари широм Републике Српске и ФБиХ заслужују велики аплауз и дубоки наклон свих својих суграђана, гдје год се они налазили.

Такође, позивамо све наше колеге новинаре да учествују у ширењу оваквих вијести и да нам се придруже, да заједно пружимо подршку нашим херојима - љекарима у Републици Српској и ФБиХ.

Аплауз и подршку заслужују и полицајци, апотекари, просвјетни радници, ватрогасци, возачи јавног превоза, радници комуналних предузећа и сви они који у овом тешком периоду за нашу земљу обављају свој посао беспријекорно.

Позивамо Вас да аплаузом поздравимо наше хероје и у наредним вечерима, да се не зауставимо само на једној вечери. Подржимо их и будимо уз њих, јер су они све вријеме ту за нас!

Молимо Вас да поштујете све оно што Вам полиција, локалне и републичке власти, ватрогасци, цивилна заштита и сви други који су задужени за спречавање ширења корона вируса говоре, како бисмо што прије зауставили ову опаку невољу која нас је спречила да нормално живимо, идемо у школу и на посао.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Srdjan 24.03.2020. 23:39
    I kasirke i policajce i radnike u komunalnim sluzbama itd.. sve ljude kojo pomazu da ovo vrijeme lakše prebrodimo.
Повезане вијести
У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО) У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
Вечерас премијера документарног филма "Прича поносног пука" Вечерас премијера документарног филма "Прича поносног пука"
Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    5h 9m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    16h 42m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    16h 23m
    0
  • Повеља општине Источна Илиџа Средњошколском центру „Источна Илиџа“
    21h 34m
    0
  • У суботу обиљежавање 32 године од злочина у Добровољачкој
    23h 18m
    13