Ако глумите недостижну…

0
407
Фото: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Ефекат који постижете је потпуно супротан оном који желите да постигнете.

Уколико сте се некад запитали шта мушкарци мисле о дјевојкама које глуме недостижне, можда ће вам ово мало разјаснити – воле дјевојке око којих морају да се потруде, али не оне које играју игру недостижне.

Погрешан утисак

Када се трудите да оставите утисак неосвојиве тврђаве, прво што мушкарац помисли је да већ имате некога.

Ако вас позове на пиће, а ви му кажете да сте слободни тек за две недеље (јер тврдите пазар, а не зато што сте стварно заузети), за њега је то сигнал да је веза са вама немогућа.

Када вас мушкарац упозна и допаднете се, прва ствар која га занима је да ли сте слободни. Ако не може да закаже састанак са вама, мислиће или да сте заузети или да не желите на састанак са њим.

Погрешни момци

Експерт за везе Џејмс Ален Ханрахан упозорава да на тај начин привлачите погрешне мушкарце.

Прави мушкарци, они са којима заправо можете да изградите везу, неће вјечно обигравати око вас чекајући прилику да вас виде. Неће ни вјечно трпити отказане састанке, нејављање на телефон када вас зове и слично. Са друге стране, они који воле игрице ће у томе уживати, али са њима не очекујте љубавну везу, већ прије комбинацију.

Дакле, ако желите везу, а глумите недостижну, привући ћете погрешне мушкарце, оне које занимају само “игрице”.

Није вам потребан

Успјешна каријера и пријатељи су веома важан дио живота. Међутим, ако константно глумите недостижну изговарајући се пословним обавезама и виђањима са пријатељима, мушкарац ће стећи утисак да сте задовољни таквом ситуацијом и да вам он, ни љубавна веза, нису потребни у животу.

Експерт каже да мушкарци углавном желе да освајају жену која им се допада. Али, да би у томе успјели, морате да им дате шансу да вас освоје.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име