Американци тестирали стару руску ладу

0
230

 

Руски видео-блогер Павел Суслов из Калифорније позвао је два пријатеља да се улицама Лос Анђелеса провозају аутомобилом лада из 1982. године.

Младићима је понуђен совјетски аутомобил из 1982. године са летонским таблицама. За двије неђеље, видео-снимак тестирања погледало је више од милион корисника YоуТубеа широм свијета, преноси Спутњик.

Прије свега, амерички љубитељи аутомобила оцијенили су дизајн „АвтоВАЗ-а“ упоредивши га са старом лимузином баварског БМВ-а. Такође им се допадала компактност аутомобила, при чему „све одговара“. Један од возача је такође похвалио удобност сједишта.

“Свиђа ми се овај ауто. Једноставно крстариш у њему!”, рекао је један од учесника експеримента. Одсуство неких уобичајених детаља за америчке кориснике изненадило је момке.

Тако, на примјер, они нису пронашли држаче за чаше, а такође су имали потешкоћа са сигурносним појасевима — заглавили су се. Танак волан био је неуобичајен за њих.

Младићи су се након вожње сагласили да је то истовремено “једноставан” и “сложен” аутомобил са необичним дизајном “старе школе”, али и прилично простран.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име