АНКЕТА: Како искористити новчана средства обећана од Србије?

2
587

Oдлука Владе Србије да Источно Сарајево помогне са милион евра значајна је, не само за општине, већ и за град Источно Сарајево, а и саму регију.

Предсједник Савеза општина и градова Републике Српске, Љубиша Ћосић, изјавио је да се пројекти, који ће бити финансирани средствима добијеним од Србије у износу од 5,5 милиона евра, односе на изградњу обданишта, путне инфраструктуре, студентских домова, спортских дворана, тргова, као и на реконструкције пјешачких мостова.

У новој анкети нашег портала питамо вас за шта треба да буду искоришћена најављена средства од Србије?

Coming Soon

Напомињемо, анкета је анонимна и са једне IP адресе се може гласати само једном. Како би резултати били релевантни, сви гласови /више од једног/ које региструјемо путем MAC адреса и LOG фајлова, са једног те истог рачунара, мобилног телефона или таблета ће бити ОБРИСАНИ!

 

2 коментара

  1. Uloziti u pokretanje firmi koje su proizvodne i izvozno orjentisane. Samo to je ispravan put. Realni sektor i nova vrijednost nas mogu iscupati iz krize. Kad u proizvodnji otvorimo nova radna mjesta, zadrzacemo narod da zivi ovdje. Napunicemo od poreza budzete jedinica lokalne samouprave, a iz tog budzeta treba graditi infrastrukturu. Ako se ulozi nivac direktno u infrastrikturu, bez pokretanja realnog sektora, to je pogresan put. Narod se odseljava, ode vani trbuhom za kruhom, sve se manje djece radja, sto zbog ekonomske situacije, sto zbog steriliteta, sva infrastruktura ce ostati pusta. Nece je niko koristiti, ili ce doci neki drugi narod da je koristi. Iskoristite taj poklon da pokrenete proizvodnju u realnim sektoru, molim vas. Kratkorocno je to sto planirate uloziti u infrastrukturu, uzecete novac, pobijediti na izborima i produziti agoniju u kojoj smo…

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име