Ћосић учествовао на Форуму за успостављање заједничког оквира за пословање у региону

0
222

Начелник општине Источно Ново Сарајево и предсједник Савеза општина и градова РС Љубиша Ћосић, учествовао је на јуче одржаном Форуму за успостављање заједничког оквира за пословање у региону, који је организован у оквиру манифестације „Дани Српске у Србији“.

Начелник Ћосић на одржаном Форуму узео је учешће у панел дискусији на тему „Усаглашавање услова пословања у региону кроз провођење кључних реформи на националном и локалном нивоу“, заједно са ресорним министрима Републике Српске и Републике Србије, као и градоначелницима, начелницима општина и челницима успјешних компанија које послују у региону.

На скупу се дискутовало о најуспјешнијим реформама у региону и могућностима за размјену искустава, најбољих пракси и иницијатива за креирање повољног пословног амбијента.

У склопу манифестације „Дани Српске у Србији“ Форум су отворили предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић, предсједница Владе Републике Србије Ана Брнабић и директор Представништва Републике Српске у Србији Млађен Цицовић.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име