Да ли је избор спортисте године општине Пале у сјенци страначких интереса?

07.02.2020. 10:39
4
ИЗВОР: Катера

На адресу нашег портала стигло је писмо тренера смучарског клуба “Сарајево-Источно Сарајево, Пале”, Катарине Богдановић, у којем изражава разочарење избором спортисте општине Пале за 2019. годину.

Катаринино писмо преносимо у цјелости:

"Власт општине Пале још једном је бриљирала у свом политиканству. Питам се има ли краја вашем страначком непотизму на свим могућим пољима? Неке ствари и могу да разумијем, али нећу и не могу да и у спорт мијешате политику и ваше ситне страначке интересе!?

Наиме, свима је познато да општина Пале има толико олимпијаца и великих и врхунских спортиста, а вама побједник Избора спортисте 2019. године долази из 200 километара далеког града? Поред толико остварених А олимпијских норми у прошлој сезони нисмо могли међу тим нашим људима да изаберемо најбољег!? Само у Палама су спортисти боље рангирани у избору најбољег спортисте Републике Српске него у својoj општини. У Републици Српској су у првих пет, али у Палама не могу бити први?! Какав је то избор спортисте кад се не спомену резултати попут А олимпијске норме, а побједник вам обећава да ће бити норме у будућности? То је огромна срамота једне општине! Треба да се стидите се сви заједно, почев од комисије, жирија и свих вас који сте се умијешали у овај избор!

Желим да честитам Марку Шљивићу! Штета што те општинска власт не признаје онолико колико то ради републичка комисија за избор спортисте године. Честитам и Страхињи Ерићу, за нас си шампион и најбољи, а то прије свега говоре твоји резултати! Нема везе што се тамо неки не разумију у спорт па бирају заступајући страначке кадрове и интересе.

Када мало боље погледам сав овај циркус, тако нам је како смо бирали. Надам се да ћемо у октобру бити паметнији. А вама нека је на част и домаћинлук по ко зна која грешка у низу.

Спортски поздрав!"

Аутор: Катарина Богдановић, тренер смучарског клуба “Сарајево-Источно Сарајево, Пале”

Коментари 4
  • Generic placeholder image
    Re 09.02.2020. 21:32
    Nije ti nista kako je u Rogatici
  • Generic placeholder image
    Xxx 08.02.2020. 09:16
    Jadni smo mi s ovakvom vlasti. I u Palama i u državi.
  • Generic placeholder image
    Luna 07.02.2020. 20:41
    Ma bravo Katarina...
  • Generic placeholder image
    SPORTISTA 07.02.2020. 13:38
    SVAKA ČAST KATARINA, UZ DUŽNO POŠTOVANJE GOSPOĐIĆE, TITILA NAJBOLJEG SPORTISTE OPŠTINE PALE TREBA DA BUDE DODJELJENA SPORTISTI SA PALA A NE IZ VIŠEGRADA...
Повезане вијести
Дани сјећања: „Југословенство, идеја која је Србе коштала милионских жртава“ Дани сјећања: „Југословенство, идеја која је Србе коштала милионских жртава“
У недјељу промоција књиге "Српско срце Јоханово" у Палама У недјељу промоција књиге "Српско срце Јоханово" у Палама
Хуманитарна премијера филма „Љубав Твоја и непослушност моја“ у Палама Хуманитарна премијера филма „Љубав Твоја и непослушност моја“ у Палама
Најчитаније
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    22h 53m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    13h 8m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    20h 43m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    11h 30m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    18h 41m
    0