Дејан Голијан и Миа Елек крајем мјесеца на Европском првенству

0
1015

Дејан Голијан и Миа Елек, чланови Џиу џицу клуба Славија, наступиће од 26. до 29. октобра на Европском првенству за кадете и јуниоре у Букурешту.

Захваљујући сјајним наступима на Балканском првенству у Подгорици, гдје су узели сребро, односно бронзу, они су заслужили да представљају репрезентацију Републике Српске у Букурешту.

Дејан ће наступити у категорији кадета до 66 килограма, а Миа у конкуренцији јуниорки до 70 килограма.

„Ја очекујем да се они укључе у борбу за једну од медаља на Европском првенству. Наравно, конкуренција је знатно јача, али вјерујем да моји такмичари могу бити раме уз раме са најбољима“, рекао је тренер ЈЈК Славија и репрезентације, Огњен Црногорац, који је истакао и да би пласман од 5-7 мјеста у оваквој конкуренцији био изузетно добар резултат.

Он је истакао и да би свака помоћ спонзора добро дошла.

Одлазак у Букурешт би нам свакако олакшала финансијска помоћ евентуалних спонзора, па бих поручио свим људима који би жељели спонзорисати ово двоје успјешних спортиста да се јаве како бисмо направили евентуалну сарадњу“, истакао је Црногорац.

Поред њих троје, репрезентацију Републике Српске ће представљати и још један такмичар, јуниор Ненад Ђорђић из Градишке, те један судија и генерални секретар ЈЈСРС.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име