Детаљи несреће у Шековићима: Жену повукла дробилица за дрво

19.02.2020. 20:20
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Слађана Мијић (31) погинула је на радном мјесту у фирми "Дрињача" д.о.о. у Тишчи у Шековићима, када ју је, како сазнајемо, повукла дробилица за дрво.

Несрећа се десила у уторак око 15 часова, када је радница обављала редовне послове у овом предузећу које се бави производњом намјештаја, брикета и грађе, а у једном моменту машина ју је повукла и несрећна жена се није могла спасити.

-Ми смо доживјели велику несрећу јер 32 године радимо и никад се ништа није десило. Преживјели смо велики шок- кратко нам је речено у овом предузећу.

Како је саопштено из Полицијске управе Зворник, по пријави несреће око 15.15 поступили су полицијски службеници из Шековића.

-Они су у присуству дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево вршили увиђај на лицу мјеста и предузимају се све даље мјере и радње с циљем документовања овог случаја- рекао је Миљан Бобар, портпарол ПУ Зворник.

Додао је да је о свему обавијештен и инспектор заштите на раду.

Исти дан и Полицијској станици Рудо око 00.20 пријављено је да је експлодирао котао у предузећу "Трејд-систем" д.о.о. у Рудом.

-Повријеђених особа на мјеста експлозије није било, док је на котлу наступила значајна материјална штета- навели су из Полицијске управе Фоча.

Додали су да је два дана раније уграђен нови котао, који је први пут пуштен у рад.

-О догађају је обавијештен дежурни поступајући тужилац надлежног тужилаштва, а увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске станице Рудо заједно с инспектором за противпожарну заштиту и експлозивне материје у присуству вјештака машинске струке. Радимо на документовању и расвјетљавању овог догађаја- рекли су из Полицијске управе Фоча.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу
Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке
Афера “Ролекс” тресе Европу: Украли 600 милиона евра, новац трошили на невиђени луксуз Афера “Ролекс” тресе Европу: Украли 600 милиона евра, новац трошили на невиђени луксуз
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    13h 10m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    11h 24m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    9h 14m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    12h 29m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    7h 12m
    0