Деветнаест повријеђених особа у синоћњем пожару у сарајевском насељу Алипашино Поље

0
948

У пожару који је синоћ у 18:45 сати избио у стамбеној згради у улици Анте Бабића на броју 5, у сарајевском насељу Алипашино Поље, усљед удисања угљенмоноксида и задобијених опекотина повријеђено је једанаест полицијских службеника, седам станара, од чега троје дјеце, и један ватрогасац.

“Повријеђенима је љекарска помоћ указана на Клиничком центру Универзитета у Сарајеву, а три особе задржане су на лијечењу”, рекли су из Оперативног центра МУП-а Кантона Сарајево.

До пожара је дошло у стану који се налази на четвртом спрату, а који је у власништву М. Р. Припадници МУП-а КС евакуирали су станаре усљед чега је повријеђено чак једанаест полицијских службеника.

Пожар је локализован у 20 сати, а припадници МУП-а КС и овлаштени судски вјештак противпожарне заштите тренутно врше увиђај. О овом догађају обавијештено је и Тужилаштво Кантона Сарајево.

На мјесту догађаја синоћ су, осим екипа МУП-а КС и Професионалне ватрогасне бригаде КС, били и припадници Цивилне заштите Опћине Нови Град, радници Електродистрибуције и Топлана.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име