Дивља јесен: Ле­опард узо­рак опет у мо­ди

17.09.2019. 20:58
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Не­ка­да је сма­тран нај­кичас­ти­јим живо­тињ­ским узор­ком, а ка­ко се чини - ле­опард ће у је­сен по­но­вно вла­да­ти трго­ви­на­ма и мо­дним пис­та­ма.

За не­ке дје­вој­ке ле­опард узо­рак то­ли­ко је ин­те­гри­сан у њи­хов ор­мар да га дожив­ља­ва­ју као неу­трал­ну бо­ју. 

За дру­ге, овај живо­тињ­ски узо­рак је ве­лик мо­дни ис­ко­рак и иза­зов за ком­би­но­ва­ње. Шта год ви ми­сли­ли о ле­опард прин­ту, при­пре­ми­те се на је­дно - на­јав­љен је као је­дан од нај­цо­ол узор­ка на­до­ла­зеће се­зо­не и виђаћете га на сва­ком ко­ра­ку. 

Ди­зај­не­ри су га пред­ста­ви­ли као важан дио сво­јих ко­ле­кци­ја за је­сен-зи­му, а на­ла­зи се до­сло­вно на сва­ком ко­ма­ду ко­ји можете за­ми­сли­ти. Од ка­пу­та и ко­шу­ља па све до ци­пе­ла и мо­дних до­да­та­ка. 

Одважни принт на прву би вас мо­гао упла­ши­ти, ипак не жели­те пре­тје­ра­ти са спа­ја­њем не­спо­ји­вог, али је­дном ка­да пре­по­зна­те ње­го­ву је­днос­та­вност и ефек­тност, нећете се моћи одво­ји­ти од ње­га. 

До­ла­зи у не­ко­ли­ко ни­јан­си и обли­ка, а у прин­ци­пу се слаже са свим бо­ја­ма и ма­те­ри­ја­ли­ма.

Ле­опард принт је одличан у ком­би­на­ци­ји с је­днос­та­вним ди­зај­ном као и дру­гим узор­ци­ма по­пут пру­ги­ца и сва­ка­ко ће би­ти одличан избор за сва­ко­дне­вне, по­сло­вне, вечер­ње или лежер­не ком­би­на­ци­је.

Свес­тран по­пут неу­трал­них бо­ја, одличан у ком­би­на­ци­ји с оми­ље­ним пру­ги­ца­ма и је­днос­та­вно кла­сичан, ле­опард узо­рак пре­пла­вио је све одје­вне ко­ма­де и мо­дне до­дат­ке и чини се да ње­го­во ври­је­ме до­ла­зи с но­вом се­зо­ном. 

У кла­сичној ком­би­на­ци­ји црне, беж и смеђе бо­је, ле­опард узо­рак биће одличан избор за сва­ко­дне­вне ком­би­на­ци­је у ко­ји­ма ће зачини­ти лежер­не, вечер­ње, чак и по­сло­вне ком­би­на­ци­је, док ће му трен­ди по­мак и ста­те­мент из­глед до­ни­је­ти јар­ке бо­је.

У шездесетим, седамдесетим, па и осамдесетим го­ди­на­ма про­шлог ви­је­ка овај узо­рак по­ве­зи­ван је са рок зви­јез­да­ма по­пут пје­вачице гру­пе "Блон­дие" Де­би Ха­ри, а с вре­ме­ном је пос­тао кла­сик ко­ји са­вре­ме­не трен­дсе­те­рке по­пут Кејт Мос, Оли­ви­је Па­лер­мо и Але­ксе Чанг има­ју у свом ор­ма­ру. Чак и нај­ма­њи ша­ре­ни де­таљ учиниће ра­зли­ку, а узо­рак ће се сјај­но сла­га­ти с ко­ма­ди­ма у црве­ној и црној бо­ји.

Во­ље­ли овај узо­рак или не, сви ће се сложити да је снажан мо­дни ис­ко­рак и да с њим сва­ка одје­вна ком­би­на­ци­ја пос­та­је упеча­тљи­ва и по­се­бна.

Комбиновање

1. Придржавај­те се фор­му­ле је­дан одје­вни ко­мад са живо­тињ­ским узор­ком плус је­дан де­таљ са живо­тињ­ским узор­ком.

2. Уз живо­тињ­ски узо­рак но­си­те бо­је по­пут љу­бичас­те, зе­ле­не и црве­не и, на­ра­вно, црну. Уз су­књу с ле­опард узор­ком фе­но­ме­нал­но ће прис­та­ја­ти блу­за у црној или љу­бичас­тој бо­ји. Уоп­ште­но, живо­тињ­ски узо­рак обожава ком­би­на­ци­је с бо­ја­ма ко­је ће ли­је­по "ра­зби­ти" тај де­зен.

3. Живо­тињ­ски узо­рак обожава и би­је­лу. Не­по­гре­ши­ви спој биће су­кња или хлаче са змиј­ским узор­ком уз бијелу ма­ји­цу. 

Са­вјет плус:

Што се тиче на­ки­та, сло­бо­дно га можете изос­та­ви­ти, али ако баш жели­те на­кит, не­ка то бу­де онај од при­ро­дних ма­те­ри­ја­ла.

 

 

Коментари 0
Повезане вијести
Како је изгледала мода у Југи? (ФОТО) Како је изгледала мода у Југи? (ФОТО)
Пелерина, краљица зимске моде Пелерина, краљица зимске моде
Женствена и профињена Петар Пан крагна Женствена и профињена Петар Пан крагна
Најчитаније
  • У Источном Сарајеву лишено слободе осам лица
    22h 28m
    12
  • Петогодишњак се угушио чепом од сока
    17h 12m
    0
  • Упозорење метеоролога за вечерас и сутра
    16h 25m
    0
  • Априлска пензија 30. априла
    18h 33m
    2
  • Никола Голијанин освојио Отворено првенство у тенису
    20h 46m
    1