Ђоковић добија музеј у центру Београда

31.07.2019. 14:22
0
ИЗВОР: Српска инфо

Новак Ђоковић поставио је већ доста рекорда и исписао велики број страница тениске историје. Све оно што је учинио током сјајне каријере наћи ће се на једном мјесту. Отац српског аса Срђан Ђоковић открио је гостујући на РТС да ће у престоници Србије бити отворен музеј Новака Ђоковића.

“Отварамо музеј сљедеће године у центру Београда. Огромно је интересовање домаћих и страних туриста, посебно Кинеза. Он је страховито популаран у Кини” навео је Срђан Ђоковић и додао да ће музеј бити отворен у Кнез Михаиловој улици.

Новак Ђоковић је први на АТП листи и до сада је освојио 16 гренд слем трофеја. Последњи је подигао на Вимблдону, гдје је у епском финалу у пет сетова савладао Роџера Федерера.

“То што се дешавало прије неколико недјеља на Вимблдону је фантастична ствар. Он је још једном показао да је ментална громада, да је саткан од најтврђих могућих стијена, не само физички, него и психички. Својом невиђеном менталном снагом успио је да добије тај ужасно тежак меч” рекао је Срђан Ђоковић и додао да ће му породица пружити подршку и на предстојећем гренд слему у Њујорку, УС опену, који стартује 26. августа, а на којем Ноле брани титулу.

“Даћемо му подршку свим силама да освоји и УС Опен и да опет буде најбољи спортиста на свијету” закључио је Срђан Ђоковић.

Коментари 0
Повезане вијести
Шпанац каже да о Србину мисли сваки дан Шпанац каже да о Србину мисли сваки дан
Новаков план: Зна се највећи циљ и то није број један Новаков план: Зна се највећи циљ и то није број један
Шокантан пораз Алкараза: Како ће то помоћи Новаку Шокантан пораз Алкараза: Како ће то помоћи Новаку
Најчитаније
  • Вељко Вулетић - Легенда ЕТФ-а Универзитета у Источном Сарајеву
    19h 42m
    6
  • Оклопна возила ЕУФОР-а на подручју Пала и Источног Сарајева
    10h 23m
    0
  • Годишњица страдања Милице Ракић
    19h 42m
    0
  • Дом здравља прелази на трезорско пословање општине Источно Ново Сарајево
    15h 56m
    0
  • Грађани траже помоћ због змија
    6h 35m
    0