Џудисти Фамоса на свјетском првенству у Загребу

0
376

Вук Елез и Никола Микавица из Џудо клуба ”Фамос” биће дио репрезентације Босне и Херцеговине на Свјетском првенству за јуниоре овог викенда у Загребу.

Елез ће се такмичити у својој категорији до 81 килограма, док Микавица наступа у категорији од 90 килограма.

У првом колу категорије до 81 килограма Вук Елез је слободан, а вољом жријеба он ће у другом колу за противника имати бољег из дуела Андриана Гандије из Порторика и Арама Грегоријана из Русије. У том горњем дијелу линија А налазе се још Михаел Аристос са Кипра, Александр Черкаи из Украјине, те Антони Коурос из Аустралије. У доњој линији жријеба налази се Кристијан Парлати из Италије који је недавно у Марибору постао европски бронзани, али и новопечени првак Јапана у јуниорској конкуренцији Хикару Томокију.

Што се тиче Николе Микавице њему је прва препрека Муртазо Аминов из Таџикистана. Уколико њега прође, чека га бронзани са првенства Јапана, Гоки Тађима, а онда даље у доњој линији жријеба наступају и Мухамадкарим Курамов из Узбекистана, Имеда Гоголадзе из Грузије, те Микита Матлашевски из Украјине. У горњем дијелу ове линије је и Њемац Едуард Трипел.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име