Фамосова десетка за Милана

0
4217

Фудбалери Фамоса су у невјероватно тешкој утакмици савладали Будућност из Пилице са чак 10:3.

Била је ово емотивно тешка утакмица у коју су “Мотористи” ушли силно мотивисани да побједе за свога Милана, и у њу су ушли на најбољи могући начин.

Играла се седма минута када Борислав Отовић постиже први од своја три гола на мечу. Послије гужве у казненом простору лопта се одбила до Отовића, а он погађа мрежу Слободана Радића.

Седам минута касније Фамос је дуплирао предност. Била је то сјајна акција, Младен Перовић је по земљи упослио Мирослава Бјелицу који “прислања” лопту у гол.

Успјели су гости преко Бојана Стевановића да се врате у меч у 18. минуту, а у 25. минуту потпуни егал доноси Иван Бајић. Фамос је тада психички пао, али одлично попуњена трибина навијача који су данас дошли да помогну Фамосу да стигну до побједе за Милана, их је подигла, мотивисала, и онда креће рапсодија момака у бијело наранџастим дресовима.

У 31. минуту капитен Срђан Витковић користи центаршут Марка Тешановића и погађа за 3:2 лијепим голом у рашље, а пет минута касније Витковић се реванширао за асистенцију Тешановићу којим главом погађа за 4:2.

5:2 било је у 40. минуту када Мирослав Бјелица други пут погађа, а коначних 6:2 у првом полувремену својим другим голом поставља Борислав Отовић након комбинације са Перовићем.

Тек што је кренуло друго полувријеме Отовић уписује хет трик,  а онда у 52. минуту исто то чини и Мирослав Бјелица.

Гости успијевају да у 60. минуту смање на 8:3 преко Васиљевића, али само минуту касније у стријелце се уписује и Огњен Мичић за 9:3, да би коначних 10:3 поставио другим голом капитен Срђан Витковић.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име