Јесен у знаку “Јужног ветра”

14.09.2019. 20:03
0
ИЗВОР: Глас Српске

Филмско остварење “Јужни ветар”, редитеља Милоша Аврамовића, обиљежило је 2018. годину. Гледало га је преко милион људи, а до краја октобра очекује се завршетак снимања телевизијске серије “Јужни ветар”, као и наставак остварења, као што је раније ове године најављено.

Прва званична најава за филм је објављена, а серија је и даље у фази припреме.

- Улози су постали виши - гас је постао жешћи. Следећа јесен биће цела у знаку “Јужног ветра”! Генијалној екипи коју сте заволели у првом делу филма придружују се нова лица, спремају се нови обрти: град ће тек бити освојен - назначено је у званичној најави филма.

Једна од звијезда “Јужног ветра” Миодраг Радоњић објаснио је да ће се прво наставак филма појавити у биоскопима, након чега ће почети и емитовање телевизијске серије, на каналу Радио-телевизије Србије.

- У серији се радња одиграва пет година након дешавања у првом делу филма. Ствари су другачије, наши ликови су се развили. Оно што сам до сада видео јесте да је материјал заиста испао добро и мислим да имамо јако добру серију - навео је Радоњић.

Све оне гледаоце који су завољели лик Петра Мараша у тумачењу Милоша Биковића вјероватно занима шта он мисли о филму и која су му очекивања од серије. Биковић је у једном разговору недавно рекао да је задовољан реакцијама публике, те да се и овај пут нада успјеху.

 - То је филм који је доживео и од публике и од критичара врло позитивне реакције и зато се надам да ће ова серија коју радимо за РТС доживети још већи успех јер ће нам дати више простора да испричамо приче о нашим главним јунацима - додао је Биковић.

Према његовим ријечима, серија ће се састојати из четрнаест епизода. Све што ће публика на јесен моћи да погледа јесте потпуно нови материјал. Како је Биковић додао, крај снимања је близу, а материјал је одличан.

- Добићемо јако квалитетну серију, која ће можда и надмашити успјех који је филм имао - нагласио је Биковић, те позвао гледаоце да прате серију “Јужни ветар”.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра почиње емитовање нове серије "Сложна браћа" Сутра почиње емитовање нове серије "Сложна браћа"
Јужни ветар 2 испраћен овацијама у Пули Јужни ветар 2 испраћен овацијама у Пули
Серија "Породица" о Милошевићу вечерас премијерно Серија "Породица" о Милошевићу вечерас премијерно
Најчитаније
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    12h 1m
    1
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    21h 35m
    1
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    15h 49m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    20h 53m
    1
  • Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут
    15h 33m
    0