Каратисти Хан Пијеска улазе још јачи у нову сезону

0
192

Чланови Карате клуба “Хан Пијесак” сезону започињу пријемом нових чланова, а прошлу су завршили са медаљама са скоро свих такмичења у Републици Српској и окружењу, каже тренер овог клуба Саша Ереш.

“У протеклом дијелу године показали смо да смо раме уз раме са великим клубовима и да доносимо медаље са свих турнира, републичких и државних првенстава”, рекао је Ереш.

Он није желио да издвоји ниједног од каратиста посебно, али наглашава да су постигли добре резултате у минулој сезони на такмичењима у Лозници, Зеници, Сребреници, на Палама и са гостовања на Мећавнику.

“Лијепо је радити са васпитаном дјецом у здравој средини каква је Хан Пијесак и још љепше подијелити са њима радост постигнутих добрих резултата. За нову сезону смо спремни”, истакао је Ереш који се раније такмичио за “Црвену звезду”.

Он је додао да се у карате клуб могу пријавити грађани од шест до 66 година ако желе да упознају борилачке вјештине и стекну навике да живе здраво.

У Карате клубу “Хан Пијесак” нову сезону започињу на такмичењу у Братунцу 7. октобра и кажу да очекују више медаља.

Клуб тренутно броји 15 активних чланова који одлазе на такмичење захваљујући помоћи донатора, углавном Шумског газдинства “Височник” и општине Хан Пијесак.

Карате спорт на Хан Пијеску има традицију од шездесетих година прошлог вијека када је основан први клуб, али је, након мале паузе, рад клуба оживио 2010. године.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име