„Лица Лафоре“ вечерас на филмском фестивалу „Први кадар“

0
106

Пројекција документарних филмова РТРС-а „С руба памети“ и „Лица Лафоре“ данас на 11. Међународном филмском фестивалу „Први кадар“.

Четвртог такмичарског дана 11. Међународног филмског фестивала „Први кадар“ учествују и два документарна филма из продукције РТРС-а, „С руба памети“, Милане Мајар, чија je пројекција почела од 11 часова и 30 минута и „Лица Лафоре“, Дениса Бојића од 17 часова и 30 минута.

Ове године фокус фестивала „Први кадар“ је на домаћим и страним документарним филмова са идејом да се публици прикаже пресјек изузетно значајних и умјетнички вриједнованих документараца, али и да им се прикаже веома разнолик опсег тема којима су се бавили документаристи у посљедње двије године.

Документарни филм из региона ће приказати не само разнолике тематске оквире, него и веома богату продукцију документарних филмова и истаћи важност копродукцијских пројеката којих је у посљедње вријеме све више. То потврђује и значај фестивала, који стварају основну платформу за размјену искустава и стварање добрих партнерских односа међу умјетницима у региону.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име