Младен Крстајић осуо паљбу по Мићи Мићићу: Он хоће мени да се свети, е па видјећемо

29.03.2020. 12:17
0
ИЗВОР: SportDC

Прослављени репрезентативац Србије и досадашњи предсједник ФК "Радник", Младен Крстајић осуо је, послије Скупштине ФК "Радник", паљбу по Мићи Мићићу, градоначелнику Бијељине.

- Ја сам ово лично и очекивао. То није смјена и ја не могу да се љутим на делегате који су ме изабрали за предсједника прије пет година. Има ту људи који воле клуб и који су морали да гласају данас на тај начин јер је главни организатор те приче господин градоначелник Мићо Мићић, који је и овим путем показао да са мном да губи конце што се тиче његове владавине у Бијељини. То је човјек који воли само себе и не воли никог. Има потрчка, тог Предрага Јовића, који је егзекутор ове данашње приче. Што се тиче избора, могу једино да честитам Перковићу на функцији предсједника, мислим да је то заслужио, а знам и да му је наређено да буде то. Једноставно смијешно. Што се тиче тих неких унутарњих ствари, тих неких трансфера, то нема везе са животом. Ја сам у Радник ушао да помогнем, пет година сам био ту, радио давао свој новац, одвео екипу два пута у Европу заједно са играчима, стручним штабом и свим запосленима. Освојили смо Куп БиХ,  освајали Куп Републике Српске, правили трансфере. Буџет који сам затекао био је у минусу, вратили смо дугове 250.000 КМ. Влада Републике Српске је замрзла 1.5 милиона КМ, да буде репограм, то сам све урадио на своје име и презиме. И ту сам неке ствари финансирао из свог џепа, гдје никада нисам ни размишљао да ли ћу, по 5-10.000 евра - рекао је Младен Крстајић, па наставио:

-  Ручао никада нисам на рачун Радника, телефон нисам допунио на рачун Радника, гориво нисам насуо на рачун Радника, возио сам своје ауто. И мене је сада нашао Мићо Мићић, којег ја "не фермам" задњих годину и по ни 2%, дошао да ми се свети. Е неће ми се светити, проћи ће и овај коронавирус, доћи ће јули, доћи ће предизобрна кампања. Па ћемо да видимо. Човјек хоће да се мијеша у све. У Бијељини шта човјек ради...Жалосно је да један човјек ведри и облачи по овом граду, да лаже људе по граду како није информисан, како ово како оно. Човјек је потпуно застранио. Видите шта човјек изјављује задњих петнаестак дана, па има више грешака него дијете у основној школи, у првом разреду. Господин Мићић је издао свој СДС и отишао у Бањалуку само да би остао у власти. Не треба мени никаква ни функција у клубу, ни ништа. Суштина је да он хоће да се за све пита, е па не може.

Коментари 0
Повезане вијести
ФК „Радник“ подржава хуманитарну акцију за Горана Симића Пицулу ФК „Радник“ подржава хуманитарну акцију за Горана Симића Пицулу
Одложен дуел Славије и Радника Одложен дуел Славије и Радника
Сахрањен Мићо Мићић Сахрањен Мићо Мићић
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    5h 34m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    17h 7m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    16h 48m
    0
  • Повеља општине Источна Илиџа Средњошколском центру „Источна Илиџа“
    21h 59m
    0
  • У суботу обиљежавање 32 године од злочина у Добровољачкој
    23h 43m
    13