На прољеће „Exit“ фестивал на Јахорини

0
171

Адико банка БиХ постала је партнер регионалног музичког фестивала „Exit“ чије ће зимско издање бити одржано на Јахорини од 15. до 18. марта.

„Адико је регионални партнер `Exit` фестивала и драго нам је да БиХ добија своје издање овог престижног догађаја. Ово ће бити прво издање `Егзита` у БиХ, што нашем партнерству даје посебну драж“, изјавио је предсједник Управе Адико банке Бањалука Марио Иванковић.

Из Адико банке саопштено је да „Exit“ на Јахорину долази у виду „Фестивала 84“ који симболички представља повезивање региона, оживљава дух заједништва и промовише мир и толеранцију, као темеље друштвене мисије „Exit“-a.

„Бити званична банка овако јаког фестивалског бренда чини нас различитим од других и потврда је наше стратегије јасног, једноставног и директног банкарства, које је, с пословне стране, окренуто иновацијама, модерним пословним рјешењима, а на страни спонзорске стратегије, пројектима који промовишу модерну културу“, додао је Иванковић.

Премијерно издање „Фестивала 84“ биће одржано на више локација у оквиру Олимпијског центра Јахорина, а ускоро ће бити познати и први потврђени извођачи.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име