На прољеће “Exit” фестивал на Јахорини

0
382

Адико банка БиХ постала је партнер регионалног музичког фестивала “Exit” чије ће зимско издање бити одржано на Јахорини од 15. до 18. марта.

“Адико је регионални партнер `Exit` фестивала и драго нам је да БиХ добија своје издање овог престижног догађаја. Ово ће бити прво издање `Егзита` у БиХ, што нашем партнерству даје посебну драж”, изјавио је предсједник Управе Адико банке Бањалука Марио Иванковић.

Из Адико банке саопштено је да “Exit” на Јахорину долази у виду “Фестивала 84” који симболички представља повезивање региона, оживљава дух заједништва и промовише мир и толеранцију, као темеље друштвене мисије “Exit”-a.

“Бити званична банка овако јаког фестивалског бренда чини нас различитим од других и потврда је наше стратегије јасног, једноставног и директног банкарства, које је, с пословне стране, окренуто иновацијама, модерним пословним рјешењима, а на страни спонзорске стратегије, пројектима који промовишу модерну културу”, додао је Иванковић.

Премијерно издање “Фестивала 84” биће одржано на више локација у оквиру Олимпијског центра Јахорина, а ускоро ће бити познати и први потврђени извођачи.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име