Наградни конкурс за избор фотографије мјесеца – АВГУСТ!

0
873

Катера објављује конкурс за избор ФОТОГРАФИЈЕ МЈЕСЕЦА. 

Заинтересовани за учешће своју фотографију треба да пошаљу на мејл организатора такмичења mojafotografija@katera.news, најкасније до 10. августа 2017. године. Молимо Вас да путем мејла доставите и сљедеће податке: име, презиме, адресу и број телефона.

Гласање ће се одвијати путем Катера facebook странице у периоду од 10. до 29. августа 2017. године.

Фотографија може бити снимљена фото апаратом или мобилним телефоном. Дозвољена је основна дигитална обрада попут колор корекције, контраста, оштрине и сл. Фотографије које буду имале друге врсте корекција неће бити прихваћене.

Учесник мора бити аутор или носилац ауторских права фотографије којом се пријављује на конкурс.

Слањем фотографије на фото-конкурс, прихватају се услови наведени у претходним ставкама. Слањем фотографије на конкурс аутор даје сагласност Организатору да користи фотографије и да има право на коришћење свих објављених фотографија у оквиру конкурса, при чему ћемо навести име аутора фотографије. Организатор не одговара уколико уредништво других медија објави фотографије без навођења аутора фотографије.

Проглашење побједника биће 30. августа 2017. године, а додјела награде за фотографију мјесеца, биће организована 3. септембра 2017. године.

О времену и мјесту преузимања награда, побједници ће бити накнадно обавијештени.

Овим путем вас обавјештавамо да ће Катера организовати и избор фотографије године на основу побједничких фотографија мјесеца.

Напомена: У случају уочених неправилности (купљених лајкова и сл.), постоји могућност да ће фотографија бити дисквалификована од стране редакције, о чему ће аутор бити обавијештен.

Желимо Вам много среће!

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име