Направите маскоту за EYOF 2019

0
256

EYOF 2019 је званични партнер догађаја сајам иновација „Сарајево Unlimited 2017“ у организацији Networks-а.

Сарајево Unlimited је дводневна конференција која окупља релевантне институције, компаније, организације, старт уп-е и инвеститоре са циљем промовисања иновација у пословању, иновативног управљања и кориштења ресурса старт уп компанија. Ове године одржаће се од 2.-4. 11.2017. год.

Овај догађај промовише таленте и иновативна рјешења као профитабилан додатак постојећим пословним идејама и повезује потенцијалне партнере међу компанијама и инвеститорима. Крајњи циљ је регионална промоција Босне и Херцеговине као пожељне дестинације за међународна улагања, која нуди перспективне start up-е, успјешне пословне приче и младе таленте. Крајњи циљ је да Сарајево Unlimited резултира новим могућностима за запошљавање, новим инвестицијама и бољим могућностима за босанскохерцеговачку економију.

EYOF 2019 ће на овом догађају промовисати своје садржаје и први пут јавно приказати маскоту. За потребе овог догађаја, у периоду од 9.-14.10.2017. године, петнаест људи који се баве графичким дизајном, архитектуром, фотографијом, сликањем, вајањем и сви креативци који размишљају изван устаљених оквира радит ће на креирању идејних рјешења и имати прилику да пруже најбољу идеју за маскоту и павиљон.

Након израде хакатона, стручни жири ће изабрати три идејна рјешења, а затим ће публика путем друштвених мрежа гласати за једно идејно рјешење. У комплетан избор маскоте биће укључени и чланови Координационе комисије Европског олимпијског комитета.

Награда за побједнички тим износи 1 500 КМ, карте за Сарајево Unlimited и додатна изненађења. За друго и треће мјесто су обезбјеђене награде од стране спонзора. Трошкове хране током трајања ideathona сноси организатор.

Позивно писмо за учешће можете преузети овдје.

Побједничка маскота ће бити официјелно представљена на форуму иновација Сарајево Unlimited 2017. организираном од стране подузетничког, креативног, бизнис центра Networks.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име