Непозната дјевојка измирила туђе дугове у продавницама

0
1558

Непозната дјевојка обишла је више продавница у височкој општини у Босни и Херцеговини и измирила дуговања купаца која износе више хиљада марака, не рекавши ни ријечи о томе ко је донатор, преноси Алџазира балканс.

Продавачица Селма Ковач у четртак је имала врло необичан радни дан.

„Тај 15. јун је за мене био најсрећнији или најтужнији дан. Гледала сам како долази ауто на паркинг и из њега излази особа коју не познајем. Улази у радњу и, не представљајући се, пита за власнике. Тихим гласом ме пита да ли дајемо робу на вересију, имамо ли дужнике. На моје зачуђено ‘да’, одговара да би жељела да намири све дугове настале до момента њеног уласка у радњу. Ја у шоку и невјерици. Питам се да ли су то они добри људи за које смо чули да постоје, али се не срећу. Сва осјећања су ми била помијешана!“, рекла је Ковач.

Слично се догодило у десетак радњи на територији височке општине.

Власници неких од њих су већ на излоге окачили поруке дужницима да су њихови дугови измирени. Сад чекају реакције, и кажу да не сумњају да ће се нагледати срећних лица.

Кажу да је једино што је дјевојка открила о непознатом донатору, било то да је рекао да „жели да се поштују намјере онога ко ради такве ствари“.

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име

Услови коментарисања: