Нешић: Предложио сам Божовића, коме је Република Српска на првом мјесту

13.12.2019. 19:29
1
ИЗВОР: srpskainfo.com

Потпредсједник ДНС Ненад Нешић потврдио је за Српскаинфо да је предложио Млађена Божовића за министра за људска права и избјеглице у Савјету министара БиХ.

– Били сте управу, информација је тачна. Предложио сам Божовића, човјека који живи у Источној Илиџи и коме је Република Српска на првом мјесту. Он има подршку већине посланика ДНС, већине градских, општинских и регионалних одбора.

Против њега је само групица људи у ДНС који су предложили Тинторета за министра – рекао је Нешић за Српскаинфо, алудирајући на Драшка Аћимовића који се изјашњава као Италијан.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Лепи 13.12.2019. 20:18
    На изјаву, "били сте управу, информација је тачна, предложио сам Божовића, човјека који живи у Источној Илиџи и коме је Република Српска на првом мјесту", треба додати и то да је г-дин Божовић пунац братове супруге.
Повезане вијести
Одсуство радника из Републике Српске поводом Дана Српске правдали годишњим одмором Одсуство радника из Републике Српске поводом Дана Српске правдали годишњим одмором
Нешић: Суспендован полицијски службеник који је величао "Олују" Нешић: Суспендован полицијски службеник који је величао "Олују"
Нешић тражи санкције за службеника Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ због спорне тетоваже Нешић тражи санкције за службеника Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ због с...
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    5h 6m
    0
  • Трудница теже повријеђена након напада пса луталице
    22h 49m
    0
  • Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
    17h 6m
    5
  • Рели однио седам живота, погинула и дјевојчица
    18h 40m
    0
  • Акција "Блек тај": Међу ухапшенима високи функционери полицијских агенција и институција
    23h 11m
    1