Олимпијски центар Јахорина сутра на сајму у Београду

0
283

Олимпијски центар “Јахорина” представиће своју понуду и попусте на међународном сајму “Експозим” који се сутра отвара у Београду, а посјетиоци ће моћи да купе карте за “Егзит” – први фестивал на снијегу, саопштено је из Представништва Републике Српске у Београду.

На сајму, који ће трајати до 10. децембра, сви заинтересовани посјетиоци имаће прилику да уживају у зимској идили и направе оригиналне фотографије на штанду “Јахорине”, али и да остваре попуст од 10 одсто на све врсте ски-пасова, као и да први купе карте за “Егзит” – фестивал на снијегу, који ће бити одржан у марту 2018. године.

У продаји ће бити и различити промотивни пакети, попут 3=4 и 6=7, а за отварање нове скијашке сезоне од 14. до 17. децембра сви гости добиће три ноћења у хотелу “Бистрица” и тродневни ски-пас по цијени од 99 евра.

Сва четири дана посјетиоце на Јахорини забављаће ди-џеј, који ће уједно промовисати сарадњу Олимпијског центра “Јахорина” и фестивала “Егзит” који ће бити одржан у марту идуће године, за који су карте у продаји управо на “Експо зиму”.

Посебан поклон Олимпијског центра за госте у новогодишњој ноћи биће концерт Жељка Јоксимовића, испред хотела “Бистрица” на Јахорини.

Скијање на Јахорини биће ове године потпуно другачије, захваљујући бројним радовима на унапређењу скијашких стаза по ФИС стандардима, вјештачком осњежавању, вјетроуставима, паркинг просторима, али и многим музичким концертима и забавним садржајима, који су у плану за предстојећу скијашку сезону.

Изграђено је акумулационо језеро које ће се користити и у љетној сезони за шетњу и боравак у природи, као и два нова ски-вртића за дјецу, која ће свим почетницима учинити боравак на Јахорини незаборавним.

Захваљући тим радовима, Олимпијски центар “Јахорина” је први у региону у недјељу, 3. децембра отворио скијашку сезону и тиме најавио “Ново лице Јахорине”.

У оквиру представљања на овогодишњем сајму “Експозим”, у четвртак, 7. децембра, у 19.00 часова у београдском ресторану Саванова /Савско шеталиште/ Београд/ биће одржано “Вече Јахорине у Београду”, на коме ће бити представљени сви планови Олимпијског центра за предстојећу сезону.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име