Отац ученика из Пала: Мог сина група вршњака затрпавала снијегом

12.02.2020. 13:48
3
ИЗВОР: nezavisne.com

Група од седам или осам ђака је мог једанаестогодишњег сина, који је пети разред Основне школе "Србија" у Палама, гађало грудвама и затрпавало снијегом, након чега се он жали на болове у грудном кошу, због чега је и данас на љекарским прегледима.

Рекао је то за "Независне" огорчени отац овог дјечака, који истиче да о свему постоји и снимак са школског видео-надзора, али му радници школе нису дали да га погледа.

-У прошли петак, испред школе, на њиховом одбојкашком игралишту, десило се да њих седам-осам из разреда истуку свог друга, њиховог узраста - навео је овај отац.

Прво их је његов син, како каже, гађао грудвама, након чега су они почели да трче за њим.

-Један од њих га је оборио, а онда су притрчали и остали. Они су га ваљали у снијег, он је био као Сњешко Бијелић. Читав дан је потом био мокар у школи - рекао је овај родитељ у изјави за "Независне".

Овај случај је шокирао и Соњу Караџић-Јовичевић, потпредсједницу Народне скупштине Републике Српске, која је по струци љекар, а своје огорчење исказала је на Тwиттеру.

-Оплакала сам пола дана и могла бих још, за малим пацијентом, учеником О.Ш."Србија" на Палама. Тукло га осам вршњака. Снимци постоје.

Слика

Учитељица и менаџмент се праве луди. А није први пут.  Већ је било поломљених зуба. И рука недавно. Министрице? Полицијо? - навела је Караџић-Јовичевићева.

Сања Марковић, директор ОШ "Пале", рекла нам је у кратком телефонском разговору да је тренутно заузета, те да ће нас касније контактирати да би нам дала изјаву.

Из ПУ Источно Сарајево рекли су нам да им овај случај није пријавила ни школа, ни љекарска установа, ни родитељ, али да ће одмах поступити на основу навода који су се појавили у медијима.

Коментари 3
  • Generic placeholder image
    Komi 12.02.2020. 21:14
    Ova skola je inace poznata po vrsnjackom nasilju,pocevsi od toga da su ucenicima znali razbijati zube gadjati ih flasama itd...Cak i ucenici ove skole maltreriraju profesore psihicki svaki dan cak se desavalo i fizicki...
  • Generic placeholder image
    Svašta 12.02.2020. 20:27
    Padne ti na pamet dobar tvit pa zaboraviš da prijaviš policiji da je neko pretučen!?
  • Generic placeholder image
    Анонимно 12.02.2020. 18:08
    Ako je dijete bilo na ljekarskom pregledu, ljekar je trebao ustanoviti(vidjeti) povrede i odmah obavijestiti Centar za Socijalni rad i Policiju, koliko znam to je po zakonu.
Повезане вијести
Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe
Крађа у Палама Крађа у Палама
Паљанка Наташа Павловић најбоља поентерка првенства БиХ Паљанка Наташа Павловић најбоља поентерка првенства БиХ
Најчитаније
  • Крађа у Палама
    22h 24m
    0
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    46m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    18h 51m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    21h 39m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    15h 0m
    0