Пале: СДС-ови празнични дарови

0
929

Актив жена и Актив младих ОО СДС Пале подијелили су данас 130 пакетића малишанима са подручја општине Пале. Акција је спроведена поводом великог православног празника Светог Николе.

Татјана Клачар, чланица Актива жена ОО СДС Пале и одборник у Скупштини општине Пале, истиче да је акција симболично организована на Дјетињце када се дјеца даривају.

„Вријеме празника је вријеме даривања, хуманости и доброг расположења. СДС се труди да тај празнични дух пренесе на своје суграђане, а нарочито да обрадује наше најмлађе становнике.

Ријеч је о страначкој донацији и до сада смо подијелили 130 пакетића на подручју наше општине. Ово је само једна у низу хуманитарних акција Актива жена и Актива младих ОО СДС Пале.

Ми смо прије мјесец дана имали хуманитарну акцију у којој смо помогли нашем младом суграђанину, а у плану су и нове акције за наступајуће празнике. Циљ је да што већем броју малишана уљепшамо празнике“, рекла је Татјана Клачар.

Клачар се захвалила чланству СДС-а Пале, али и осталим донаторима.

Пакетићи су данас подијељени у Мокром, Сумбуловцу, Брезовицама, Подграбу, Прачи, док је за ужи центар Пала и остала паљанска насеља подјела пакетића организована у просторијама ОО СДС Пале.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име