Представљање издавачке дјелатности на сајму књига у Београду

18.10.2019. 09:49
0
ИЗВОР: Srna

Универзитет у Источном Сарајеву представиће први пут своју цјелокупну издавачку дјелатност на Међународном сајму књига у Београду, који се одржава од 20. до 27. октобра.

Штанд Универзитета у Источном Сарајеву биће постављен у хали два, ниво "А", до штанда Представништва Републике Српске у Србији, саопштено је из Универзитета.

Ректор Универзитета у Источном Сарајеву Милан Кулић присуствоваће у понедјељак, 21. октобра, у 12.00 часова представљању Републике Српске на Међународом сајму књига, а изјава за новинаре планирана је у 13.00 часова.

Дио издавачке дјелатности Универзитета у Источном Сарајеву биће промовисан на штанду Представништва Републике Српске.

У четвртак, 24. октобра, у 14.30 часова биће представљен зборник радова "Право и вриједности" о коме ће говорити професори Правног факултета Универзитета у Источном Сарајеву Радомир Лукић и Горан Марковић.

Истог дана у 15.00 часова биће представљена књига Срђана Лалића "Академац-Игра или/и визија" о којој ће говорити Митар Новаковић, Цвијетин Ристановић и Душанка Новаковић.

На овогодишњем сајму, који се одржава под слоганом "Писмо=глава" представиће се 500 излагача, од којих 60 из иностранства, а Египат је земља почасни гост.

Коментари 0
Повезане вијести
Премијера документарног филма "Прича поносног пука" Премијера документарног филма "Прича поносног пука"
Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура
Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују „Спартак“ из Приједора Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују „Спартак“ из Приједора
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    16h 48m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    20h 12m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    15h 41m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    7h 18m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    6h 59m
    0