Пријавите се на едукацију 387Active

0
259

Чуо си за активне младе људе који нешто мијењају у свом граду, чак и држави?

Чуо си за активне младе људе који се константно додатно едукују, а да при том путују и упознају велики број младих људи?

Имаш идеју за неки пројекат у својој заједници, али не знаш како да дођеш до новца како би га реализовао?

Желиш провести три дана са младима из своје заједнице који имају сличне идеје?

Велики помак је направљен са пројектом који је одржан прошле године на Сокоцу.

У пројекту “Мултинкубатор”  млади су едуковани о основама невладиног сектора, те је оформљена неформална група младих, под истим називом. Тај пројекат је доказао да Соколац има велики потенцијал и младе који су заинтересовани да се активирају и мјењају нешто у својој средини.

Овим пројектом желимо да наставимо позитивну причу коју смо започели, те додатно едукујемо младе и повежемо их са осталим општинама регије, како би могли да дјелују ефикасније и на већем нивоу.

Циљ пројекта је да окупимо 25 младих из четири општине (Соколац, Пале, Источно Ново Сарајево и Источна Илиџа)  на три дана гдје би се млади едуковали, усвојили нова знања и вјештине постали конкурентнији на тржишту рада, те били покретачи промјена у својим локалним заједницама.

Млади ће током ове едукације, активно радити на разради својих идеја, за чија средства ће аплицирати на Фонд омладинског ангажмана. Овај пројекат је финансиран од стране њемачке фондације СХЛ.

Пријави се на ову едукацију и постани дио екипе коју чекају расположени и искусни тренери, који ће кроз веома забаван начин да вам приближе писање пројеката, да вас упуте гдје да нађете новац за вашу идеју и на крају да вам помогну да аплицирате чак и прије него што се вратите кући! Уз све то, кроз рад и забаву, упознаћете младе људе који су као и ви спремни да доносе промјене у својој околини!

387Active ће се одржати у Сокоцу у периоду од 29. 9. 2017. до 1. 10. 2017. Позив је отворен за младе из Сокоца, Пала, Источног Новог Сарајева и Источне Илиџе. Могу се пријавити сви млади од 15 до 30 година. Сви трошкови хране, превоза и смјештаја су покривени од стране организатора. Рок за пријаве 25. 9. 2017.

Постани дио младих који мјењају свијет око себе!!!

Пријави се ОВДЈЕ.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име