Расписана потјерница за Бишћанином који је убио оца из нехата

14.09.2019. 19:18
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Министарство унутрашњих послова Унско-санског кантона расписало је међународну потјерницу за 34-годишњим Алвином Кајтазовићем из Бихаћа који је осуђен за убиство свога оца Сеада које је починио 15. октобра 2017. године.

Кајтазовић је правоснажно осуђен на четири године затвора за кривично дјело Убиство на мах и није се појавио на издржавању казне. Пресуђен је 5. јула прошле године на Кантоналном суду у Бихаћу, а пресуда је потврђена 18. јануара ове године на Врховном суду ФБиХ.

МУП УСК расписао је међународну потјерницу по наредби Опћинског суда у Бихаћу, пише Klix.ba.

Подсјетимо, Алвин се физички сукобио са својим оцем у породичној кући у бихаћком насељу Рибић, те га је усмртио ножем. Учинио је то из нехата. У притвору је био од 15.10.2017.године до 22.03.2018. године, те од 13.04.2018. до 26.04.2018.године.

Ријеч о младом професору који је завршио англистику на Филозофском факултету. Радио је у школи. Овај чин шокирао је Бишћане који су имали само ријечи хвале за Алвина за којег су казали да је трпио физичко и психичко насиље као и његова мајка, а које је проводио управо отац Сеад. Преминули је био осуђен и на пет година затвора због навођења на проституцију. Био је власник илегалног ноћног клуба.

Алвин је требао докторирати у Аустрији. Његова тренутна локција није позната.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Након свађе суграђанину пуцао у главу Након свађе суграђанину пуцао у главу
Напад у Бихаћу: Избоден бивши свјетски вицешампион у кикбоксу Напад у Бихаћу: Избоден бивши свјетски вицешампион у кикбоксу
Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    2h 52m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    20h 57m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    23h 45m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    17h 6m
    0
  • Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
    20h 45m
    4