Репрезентација Србије отвара „Божићни турнир“ у Вишеграду

12.12.2019. 09:32
0
ИЗВОР: Srna

Репрезентација Србије у футсалу отвориће "Божићни турнир у малом фудбалу", који ће почети 26. децембра, а очекује се учешће 20 екипа из Србије, Црне Горе и БиХ, потврђено је данас на састанку Организационом одбору ове манифестације.

Члан Организационог одбора Јадранко Јањић рекао је да влада велико интересовање за турнир, те да ће ове године имати богатији и садржајнији програм.

За освојено прво мјесто награда износи 5.000 КМ, друго 2.000 КМ, треће 1.000 КМ, док су за најбољег играча, стријелца и голмана турнира обезбијеђене награде од по 200 КМ.

За учешће на турниру екипе уплаћују котизацију од 150 КМ, а могу се пријавити до 24. децембра.

Јањић је рекао да се на отварању турнира очекује обраћање представника Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске и начелника општине Вишеград Младена Ђуревића.

-На церемонији отварања Божићног турнира наступиће ће чланови културно-умјетничких друштава из Вишеграда, након чега ће се одиграти ревијална утакмица репрезентације Србије, која је први пут у Вишеграду, поводом ове манифестације- навео је Јањић.

Он је нагласио да је репрезентација Србије једна од пет најбољих репрезентација у Европи и да им је част што ће их угостити у Вишеграду.

Током ове спортске манифестације за посјетиоце ће бити организована томбола и обезбијеђене вриједне награде.

Традиционална спортска манифестација "Божићни турнир у малом фудбалу" трајаће до 5. јануара, а утакмице ће се играти у Спортској дворани Вишеград.

Организатор и покровитељ манифестације је општина Вишеград, у сарадњи са Дирекцијом за изградњу и развој, Фудбалским клубом "Дрина" и Јавном спортском установом "Дрина" из ове општине.

Коментари 0
Повезане вијести
Екипа Ресторана Перла награду прослиједила за лијечење Божовића и Пицуле Екипа Ресторана Перла награду прослиједила за лијечење Божовића и Пицуле
Финални обрачун: Замм МЦ или Ресторан Перла? Финални обрачун: Замм МЦ или Ресторан Перла?
Божићни турнир Источно Ново Сарајево: Познати полуфиналисти Божићни турнир Источно Ново Сарајево: Познати полуфиналисти
Најчитаније
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    22h 44m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    12h 59m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    20h 34m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    11h 21m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    18h 32m
    0