Сам себи запалио ауто и слао пријетеће поруке

4
5659

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево, доставили су Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево извјештај о почињеном кривичном дјелу против Е.П. (1988), због постојања основа сумње да је починио кривична дјела „Лажно пријављивање кривичног дјела“, „Јавно изазивање и подстицање насиља и мржње“, „Угрожавање сигурности“ и „Оштећење и одузимање туђе ствари“.

На основу предузетих оперативно тактичких и истражних мјера и радњи, полицијски службеници Управе дошли су до сазнања да се у везу са наведеним догађајима, доводи оштећени Е.П. као извршилац кривичних дјела.

„Лице Е.П. се сумњичи да је у мобилни апарат власништво Ф.П. убацио сим картицу и са истог себи послао поруке пријетећег сарджаја, те да је запалио путничко моторно возило марке „Volkswagen“, тип „Golf 2“, које користи, и помоћни објекат, чиме је код чланова своје породице изазвао страх, узнемиреност и осјећај угрожености на националној основи“, наводи се у саопштењу ПУ ИС.

Наиме, подсјећамо да је, дана 14. новембра 2017. године, Полицијској станици Рогатица лице Е.П. пријавило да су му од стране непознатог лица, путем мобилног телефона, упућиване поруке пријетећег садржаја. Такође, дана 19. новембра 2017. године наведеној Полицијској станици пријављено је да у мјесту Кукавице, општина Рогатица, гори путничко моторно возило марке „Volkswagen“, тип „Golf 2“ и помоћни објекат, власништво Е.П. из Рогатице.

4 коментара

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име