САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГО СДС ИСТОЧНО САРАЈЕВО: Уклонити увредљиве билборде са подручја Града

1
3703

„Градски одбор СДС Источно Сарајево захтијева од Полицијске управе Источно Сарајево хитно уклањање билборда са подручја града Источно Сарајево, на којима се на тенденциозан и прљав политички начин спомињу имена функционера Српске демократске странке. Тражићемо и кривичну одговорност за ауторе и власнике спорних билборда на подручју града Источно Сарајево.

СНСД Источно Сарајево, по већ испробаном принципу, замајава и обмањује јавност, што је једини принцип политичке борбе који познају.

Врсни СНСД-ови политички манипулатори из Источног Сарајева требали би знати да гласања о траси пута није било ни у Представничком, па ни у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ. Неки од њих то сигурно и знају, али свјесно и безобразно дезинформишу јавност.

Тражићемо од надлежних органа да јавности презентују имена власника и закупаца билборда на којима се објављују овакви садржаји, те захтијевати од полицијскиих органа да забране и санкционишу сваки будући покушај објављивања  увредљивих и противзаконитих натписа у којима се помињу имена носилаца јавних функција,те  обмањује јавност и шири мржња међу нашим грађанима.

На крају, поручујемо челним људима СНСД-а у Источном Сарајеву да, уколико се брину о интересима грађана Источног Сарајева, новац којим плаћају прљаву кампању, билборде и летке, усмјере у хуманитарне сврхе и помоћ социјалним категоријама становништва, којих је у Републици Српској, захваљујући владавини СНСД-а сваким даном све више.

Градски одбор СДС Источно Сарајево

1 коментар

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име