Шаровић тражи сједницу Народне скупштине

03.02.2020. 11:53
0
ИЗВОР: Srpska.info

Послије признања члана Предсједништва БиХ Милорада Додика да је Босна и Херцеговима у МАП, треба нам хитна сједница Народне скупштине Републике Српске, поручио је предсједник СДС Мирко Шаровић.

– Након што је од стране НАТО званично објављено да је БиХ у МАП,  јасно је да је активација МАП, који је до тада мировао, покренута достављањем Програма реформи у сједиште НАТО. Сада је Босна и Херцеговина у истом статусу са Сјеверном Македонијом, односно чека у реду за чланство о коме ми више не одлучујемо – рекао је Шаровић.

Како се наводи у саопштењу, предсједник СДС је нагласио да је потребно заказати нову сједницу Народне скупштине РС.

-Последњу сједници НСРС од 23. децембра прошле године можемо заборавити јер је то била сједница петосатних лажи најодговорнијих: члана Предсједништва БиХ, предсједника Владе РС и предсједнице Српске. Нова сједница мора бити заказана хитно, а управо одговорност најодговорнијих мора да буде њена кључна тема – нагласио је Шаровић.

Коментари 0
Повезане вијести
"Колатерална штета" - 25 годинa од убиства цивила у Грделичкој клисури "Колатерална штета" - 25 годинa од убиства цивила у Грделичкој клисури
Трагедија у породици Мирка Шаровића: Супруга пронађена мртва Трагедија у породици Мирка Шаровића: Супруга пронађена мртва
Српска спрема прве тужбе против НАТО-а Српска спрема прве тужбе против НАТО-а
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    20h 27m
    0
  • Крађа у Палама
    18h 45m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    15h 12m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    18h 0m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    11h 21m
    0