Шаровићу уручена награда за најбољег министра

0
450

Министру спољне трговине и економских односа БиХ Мирку Шаровићу синоћ је уручена награда „Европски најминистар“, у оквиру избора најбољих пословних људи и компанија у југоисточној и средњој Европи за 2017. годину.

У образложењу европског независног жирија за избор најбољег менаџера године наведено је да се Шаровић максимално бави својим послом, да истрајава у жестокој борби за бољи амбијент за бизнис, извоз и уопште за остваривање бољих резутата у бизнису и економији БиХ, те да је остварио изванредну успјешну сарадњу са великим бројем влада и министарстава у региону.

Шаровић, како се наводи, својим радом и понашањем шири позитивну енергију, ради и гради боље пословне односе и пријатељства за све у земљи и, према свим анкетама, најпопуларнији је министар у народу у свим дијеловима БиХ, саопштено је из Министарства спољне трговине и економских односа БиХ.

Избор најбољих пословних људи и компанија на нивоу југоисточне и средње Европе за 2017. годину одржан је данас у Сарајеву у оквиру Дирекције европске агенције за избор и промоцију најменаџера и најкомапнија.

Награде „Најменаџер“ и „Најкомпанија“ додјељују се истакнутим појединцима и фирмама који биљеже изванредне резултате у бизнису – квалитетно пословање, повећање производње и добити, тржишно доказивање, примјена нових савремених технологија, инвестирање у развој, окренутост ка извозу, отварање нових радних мјеста, јачање укупне конкурентне способности.

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име

Услови коментарисања: