Шеховац: Тужилаштво може дати информацију о случају пријетњи Југовићу

13.10.2019. 15:26
1
ИЗВОР: Срна

Начелник Полицијске управе Источно Сарајево Бранимир Шеховац рекао је Срни да Окружно тужилаштво у Источном Сарајеву може дати информацију у којој фази је истрага о случају пријетећих СМС порука које је добијао начелник општине Пале Бошко Југовић.

- Ми смо 11. априла доставили извјештај Тужилаштву и сада је то код поступајућег тужиоца, који ће сигурно донијети адекватну одлуку у вези са тим предметом. Мислим да Тужилаштво може дати неки свој став по том питању, а ми смо завршили свој дио посла - рекао је Шеховац.

Он није могао да каже који је тужилац задужен за овај предмет, нити је могао да открије идентитет починилаца.

Начелник општине Пале Бошко Југовић рекао је данас да је затражио од Полицијске управе Источно Сарајево да јавности предочи сва званична сазнања о случају пријетећих СМС порука које је добијао и саопшти у којој је фази њихово расвјетљавање.

- Од Полицијске управе инсистирам да се открије починилац и да кажу код ког поступајућег тужиоца се налази предмет. Лица која су то починила су идентификована, а ја тражим и да се открије њихов идентитет - рекао је Југовић на конференцији за новинаре.

Он истиче да ће, без обзира да ли ће бити основа да се покрене кривична пријава, покренути приватну тужбу против тих лица, јер постоји основана сумња да су се нека од њих налазила на листи СДС-а за одборнике.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Sova 13.10.2019. 16:41
    Samo puna imena i prezimena napisati,da se spere ljaga sa onih što ste ih privodili za taj slučaj a veze nemaju sa tim
Повезане вијести
Притворен малољетник који је нацртао план напада на школу у Требињу Притворен малољетник који је нацртао план напада на школу у Требињу
Ситуација у требињским школама безбједна, ухапшен малољетник Ситуација у требињским школама безбједна, ухапшен малољетник
Драма у Требињу, малољетник пријетио покољем у средњој школи Драма у Требињу, малољетник пријетио покољем у средњој школи
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    22h 55m
    0
  • Крађа у Палама
    21h 13m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    17h 40m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    20h 28m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    13h 49m
    0