ИСТОЧНО САРАЈЕВО: Ватрогасци интервенисали у Спасовданској

0
17653

Ватрогасци су јуче имали техничку интревенцију отварања стана у Спасовданској улици у периоду од 13:05 до 13:25 часова.

У породилишту Болнице Источно Сарајево за викенд су рођени два дјечака и двије дјевојчице. На болничко лијечење током протекла 24 часа примљено је 17 пацијената.

Град је данас уредно снабдијевен водом.

Према извјештају из АМС РС, током ноћи и јутра у већем дијелу РС падао је слабији снијег, који није створио веће проблеме у одвијању саобраћаја. Коловози већине путева су мокри и клизави, док на свим дионицама у вишим, планинским предјелима возачима скрећемо пажњу на могућност наиласка на поледицу и дјелимично заснијежен коловоз. Зимска опрема, због заснијежених коловоза је обавезна на путним правцима М-20 Фоча-Тјентиште и Љубиње-ГП Делеуша.

Дежурне екипе предузећа за путеве су на терену и интервенишу на дионицама гдје је то потребно. Измаглица или ниска облачност евидентирана је у котлинама, уз ријечне токове и преко превоја, па савјетујемо додатан опрез.

У Републици Српској данас бити облачно и хладно, а слаб до умјерен снијег падаће у централном планинском појасу и на истоку, уз пораст висине сњежног покривача. Јутро је хладно са мразем, уз умјерену и промјењиву облачност на сјеверозападу, западу и на југу, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода. Највиша дневна температура ваздуха од биће од минус два до три, локално на сјеверу и југу и степен два виша, а у вишим предјелима од минус четири степена Целзијусова.

Архива

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име