ИСТОЧНО САРАЈЕВО: Рођене двије бебе

0
12013

У породилишту Болнице Источно Сарајево јуче су рођени један дјечак и једна дјевојчица, док је на болничко лијечење примљено 46 пацијената.

Ватрогасци су јуче имали миран дан, без интервенција.

Сви путни праваци у РС су проходни, а вози се по претежно мокрим коловозима. Возаче упозоравамо и на смањену видљиовост због магле у котлинама и уз ријечне токове, као и у вишим предјелима. На дионицама у усјецима и поред камених косина повећана је опасност од одрона камења и земље на коловоз. Спорије одвијање саобраћаја, може се очекивати на дионицама на којима је због радова измијењен режим вожње и регулисан привременом саобраћајном сигнализацијом, чије је поштовање обавезно. АМС РС, возачима савјетује максимално опрезну и спорију вожњу, прилагођену условима и стању на путу, те да на пут не крећу без зимске опреме, која је и законски обавезна.

У Републици Српској данас ће бити облачно и прохладно вријеме са слабом кишом, док је на планинама могућ слаб снијег или ледена киша. Јутро облачно, тмурно и хладно, уз слабу и повремену кишу или росуљу, а на планинама понегдје слаб снијег или киша која леди при тлу, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода. Током дана задржаће се облачно вријеме, понегдје са слабом кишом или росуљом, док ће више сувог времена бити на југа гдје се очекују и сунчани интервали. Највиша дневна температура од пет до 10 на југу око 13, а у вишим предјелима два степена Целзијусова.

Архива

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име