ИСТОЧНО САРАЈЕВО: Рођене двије бебе

0
10245

У породилишту Болнице Источно Сарајево јуче су рођени један дјечак и једна дјевојчица. На болничко лијечење је примљено 43 пацијената.

Ватрогасци нису имали интервенција у протекла 24 часа.

Град је данас уредном снабдијевен водом и електричном енергијом.

Већина путних праваца у РС је проходна и услови за одвијање саобраћаја су повољни. У котлинама и дуж ријечних токова, јутарња магла мјестимично смањује видљивост. На дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина, скрећемо пажњу на могуће одроне земље или камења на коловоз. Краћи застоји или обуставе саобраћаја током дана, могу се очекивати на путевима на којима се изводе санациони радови, а саобраћај регулише привремено постављена саобраћајна сигнализација, чије поштовање је обавезно. На свим путним правцима савјетујемо опрезну вожњу прилагођену стању и условима на путу.

У Републици Српској данас ће бити сунчано и пријатно топло вријеме, са умјереном облачношћу и дневном температуром од 20 до 25 степени Целзијусових. Јутро је претежно ведро, на планинама прохладно. У котлинама и око ријека мјестимично има магле, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода. Током дана преовладаваће сунчано вријеме и натпросјечно топло за ово доба године. Дуваће слаб промјенљив вјетар.

Архива

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име

Услови коментарисања: