ИСТОЧНО САРАЈЕВО: Једна интервенција ватрогасаца

0
3959

Ватрогасци су јуче имали интервенцију гашења веће количине смећа и дрвеног отпада у насељу Павловац. Интервенција је трајала у периоду 15:55 до 17:30 часова и успјешно је завршена.

Град је уредно снабдијевен водом и електричном енергијом.

Према информацијама којима располаже ИЦ АМС РС проходност путних праваца у у РС је задовољавајућа, а услови за вожњу повољни. Вози се по сувим коловозима и уз добру видљивост. Мјестимично, на дионицама у усјецима и поред камених косина, може бити ситнијих одрона камења и земље на коловоз, због чега препоручујемо опрезнију вожњу.

Због веома високих дневних температура возачима савјетујемо да путовања планирају у раним јутарњим или каснијим послијеподневним часовима, праве што чешће паузе током вожње и узимају довољне количине течности. На свим дионицама, без обзира на временске и саобраћајне услове, савјетујемо опрезну вожњу прилагођену тренутним условима и поштовање постављене путне сигнализације.

Вријеме: Сунчано на западу и сјеверу, а нестабилно у јужној половини земље, с пљусковима, грмљавиним, уз мало ниже температуре.

Архива

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име