ИСТОЧНО САРАЈЕВО: Искључења електричне енергије у Трнову и Источној Илиџи

0
1696

Због обављања редовних годишњих ревизија заштита и прекидача у објекту ТС 35/10 kV Трново, данас ће у периоду од 10:30 до 13:30 часова без напајања електричном енергијом остати највећи дио потрошача на подручју општине Трново.

Такође, данас су планирана искључења електричне енергије и на подручју општине Источна Илиџа и то:

Због планираних радова на одржавању 10 kV постројења, у периоду од 10:00 до 12:00 часова, без електричне енергије ће остати потрошачи који се напајају са трафостанице Добриња 11., док ће због планираних радова на 10 kV воду Касиндо, у периоду од 12:00 до 14:00 часова без напајања електричном енергијом ће остати потрошачи у насељима: Крешнице, Горње Младице, Седланице, Брзањ и Врело Касиндо .

Град је данас уредно снабдијевен водом.

Кад су у питању сервисне информације из ЈЗУ болнице Источно Сарајево сазнајемо да су јуче у породилишту рођене двије дјевојчице, док је на болничко лијечење примљено 37 пацијената.

Ватрогасци нису имали интервенција током протекла 24 часа.

Према извјештају из АМС РС саобраћај се у РС јутрос одвија редовно, сви путни правци су проходни, а услови за вожњу су повољни. На дионицама у усјецима и поред камених косина возачима скрећемо пажњу на могућност ситнијих одрона земље и камења на коловоз. На путевима на којима се изводе санациони радови привремена сигнализација регулише саобраћај и њено поштовање је обавезно. Возачима савјетујемо опрезну вожњу прилагођену стању и условима на путу.

Вријеме: Пријеподне суво, затим нестабилно, с честим пљусковима и грмљавином, а постојаће услови за локалне непогоде с градом.

Архива

Постави одговор

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име