Скупштина народа на Палама: “Истина о режиму”

0
1878

На Палама се одржава “Скупштина народа” у организацији клубова посланика СДС-СРС, ПДП и НДП у Народној скупштини Републике Српске.

У пуној сали Културног центра Пале налазе се представници опозиционих странака у РС и грађани који ће имати прилику постављати питања посланицима у НСРС. Скуп је насловљен “Истина о режиму”.

Предсједник СДС-а Вукота Говедарица рекао је да грађани треба да чују истину о владајућој већини.

“Желимо да заједно са грађанимо побиједимо страх, јер осјећам да је страх примарна производња коју у овом моменту сије Влада Републике Српске, на челу са вођом режима”, сматра Говедарица.

Лидер ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је да су овакви скупови најбољи одговор народа у Републици Српској на ово што владајућа већина ради и представљају поруку да “треба мијењати власт”.

“Мислим да смо довољно одговорни и озбиљни да заједно са грађанима креирамо најбоље идеје за Републику Српску”, истакао је Бореновић.

Након што су посланици странака које чине Савез за промјене у Народној скупштини Републике Српске у уводним обраћањима говорили о темама у којима су изнијели ставове о ситуацији у Српској, вечерас су становници Пала, за разлику од недавног скупа у Бањалуци, имали прилику да постављају питања народним посланицима.

Ово је други пут да се одржава Скупштина народа. Како су раније навели представници опозиционих странака у НСРС, Скупштина народа биће одржавана у континуитету у цијелој Републици Српској са циљем да се грађани упознају са правом истином о стању у Републици Српској и о режиму који константно урушава темеље Републике Српске.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име