СНСД Источна Илиџа: Једна улица у Источној Илиџи да носи назив „9. јануар”

7
3142

Клуб одборника СНСД-а у Скупштини општине Источна Илиџа ће на првој сљедећој сједници предложити идеју да једна улица или трг у овој локалној заједници добије назив „9. јануар” у част Дана Републике.

„Предсједник Републике Српске Милорад Додик је покренуо иницијативу да у свакој локалној заједници у Републици Српској једна улица носи назив „9.јануар”. Тим поводом ћемо упутити захтјев Скупштини општине Источна Илиџа и надлежној комисији за давање улица да одреди која ће улица или трг носити име тог значајног датума” речено је у Општинском одбору СНСД-а Источна Илиџа.

7 коментара

  1. E crveni ako niste znali otkad postoji Istocna Ilidza od tad postoji i ulica 9.januar,eno vam je na Kuli,a vidim kolko ste zainteresovani za vlast na opstini da neznate ni koje ulice imate.ccccccc

  2. A gdje ste vi bili tog datuma ? Mile je prodavao naftu i cigare to znamo. Tuzno je to da se ovaj datum koristi u politicke svrhe. Ali kada ste sve upropastili i zaduzili se do guse, mora se o necemu pricati.

    • Dodik je bio poslanik u sazivu koji je 9. 1.1992. izglasao Deklaraciju o proglašenju Republike srpskog naroda Bosne i Hercegovine. A Deklaraciju je pisao prof.dr Radomir V. Lukić koji je bio mozak SDS-a i koji je sada polako prišao Dodiku jer se razočarao u jadni SDS.
      Podsjećanja radi, prof.dr Radomir V Lukić je sada predsjednik Prve SDS

      • Uopste ne sporim da je Mile Ronhil ucestvovao u stvaranju RS-a , ipak uz duzno postovanje nije jedini i nema pravo da svojata 9. januar a kamoli da ga koristi u politicke svrhe.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име