Шокантно: Мушкарац из Сарајева нуди услуге клања паса

0
1864

Кориснике Facebookа и активисте за заштиту животиња данас су узнемириле стравичне фотографије на овој друштвеној мрежи на којима мушкарац из Сарајева сa ножем позира поред закланог пса уз опис да “врши услугу клања паса луталица по повољној цијени”.

У шоку и невјерици његову објаву су подијелили и активисти из сарајевског Удружења за заштиту животиња “Ав-Мау”.

Предсједница овог Удружења Амела Туралић рекла је како ће се поводом Facebook објаве корисника Фарука Хоџића обратити надлежним институцијама како би “дотична особа одговарала за недјела и убиство пса или паса”.

“Не знам шта да кажем осим да смо постали нездраво друштво пуно мржње и да ме је страх околине гдје живе дјеца која имају масу примјера девијантног и психопатског понашања око себе”, рекла је Туралић за klix.ba.

Из Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево рекли су како нису примили пријаву о спорној објави на Facеboоku.

Мушкарац је поред узнемирујућих фотографија на Facebookу написао: “Вршимо услугу клања паса луталица по повољној цијени. Долазимо на кућну адресу по позиву. Седам КМ по комаду, с тим да главуша иде мени”.

Према Закону о заштити и добробити животиња Босне и Херцеговине, посебно је забрањено намјерно наносити бол, патњу или повреде животињама. Казне за ова недјела износе и до 10.000 КМ.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име