Све што треба да знате о оловкама за усне

0
343

Одлучите ли се за њежну дневну шминку или гламурозну вечерњу, оловка за усне је неизоставан дио сваког makeup-а. Постоји много разлога за кориштење овог производа, али морате водити рачуна о начину његовог наношења. Многе дјевојке нису сигурне како је треба нанијети и зато је често избјегавају.

Доносимо вам неколико правила за кориштење овог чаробног производа.

Контурисање усана помоћу оловке

Осим што ћете имати савршено контурисане усне, оловка ће их уоквирити како би руж или сјајило за усне остало на свом мјесту.

Одлична подлога за шминку

Након што је нанесете на врхове, оловку слободно нанесите и на остатак усана. Након тога нанесите балзам, и направиле сте савршену подлогу за руж! Осим тога, усне ће изгледати пуније, свјежије и баршунастије.

Научите правилно нанијети оловку

Увијек пратите природну линију усана, како не бисте постигле неуредан изглед. Кад је у питању наношење преко цијеле површине усана, савјетујемо вам да прво нанесете балзам. Тако ћете равномјерно и једноставно нанијети оловку, а ваше усне ће изгледати уредно и природно.

Одаберите праву нијансу

Ако сте мислиле да оловку за усне требате користити само ако се одлучите за руж у јачој нијанси, превариле сте се. Оловка у природној боји усана ће изгледати савршено. Можете је користити у свакој приилици, у комбинацији с маскаром и благим руменилом, а савршен изглед усана добићете наношењем сјајила или ружа у њежним нијансама. И наравно, не смијете је заборавити ни током вечерњих излазака, за коју год нијансу ружа се одлучиле.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име