У Источном Сарајеву акција прикупљања књига за школску библиотеку

12.11.2019. 11:00
0
ИЗВОР: Srna

Савјет ученика Основне школе /ОШ/ "Свети Сава" у Источном Новом Сарајеву покренуо је акцију добровољног прикупљања књига за школску библиотеку, а у првој седмици прикупљене су 193 књиге.

Циљ акције, симболичног назива "Једно дијете - једна књига, за лектиру мања брига", која је почела 1. и трајаће до 29. новембра, јесте да свако дијете у складу са могућностима поклони школској библиотеци књигу и тако олакша реализацију наставног садржаја, саопштено је из школе.

-На основу ставова ученика, исказаних индексом инклузивности, дошли смо до закључка да фонд књига за лектиру у нашој школској библиотеци не задовољава потребе свих ђака и да је потребно обезбиједити додатни број књига- додаје се у саопштењу.

Из ОШ "Свети Сава" захваљују свима који су дали допринос, те позивају ученике и родитеље да, у складу са могућностима, подрже ову активност.

Коментари 0
Повезане вијести
У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО) У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
Вечерас премијера документарног филма "Прича поносног пука" Вечерас премијера документарног филма "Прича поносног пука"
Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    17h 55m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    16h 9m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    13h 59m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    6h 24m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    17h 14m
    0