У недјељу хуманитарни концерт МС Катера за малог Александра

0
348

Чланови музичког састава Катера ће у недјељу, 14. Јануара, одржати хуманитарни концерт за лијечење једногодишњег дјечака, Александра Гајића из Зворника.

Концерт ће се одржати у Културном центру Источно Ново Сарајево са почетком од 19:00 часова. Улаз ће бити слободан, а своје прилоге можете оставити на улазу у салу.

Медијски покровитељ овог концерта је интернет портал Катера.

Овим путем молимо све грађане Источног Сарајева да пристуствују овом концерту и у складу са својим могућностима помогну лијечење овог дјечака.

Такође, један од начина да се помогне је и хуманитарни број „М:тела“ 1415 који је у функцији од 1. јануара. Позивом на овај број дарује се једна КМ за Александрово лијечење.

Једногодишњи Александар Гајић из Глумине код Зворника, који болује од агресивног тумора на малом мозгу, смјештен је на Клинику “Швабинг” у Минхену.

„Александрово стање се погоршало јер се тумор вратио на незгодно мјесто и не може бити хируршки одстрањен, већ ће лијечење бити настављено терапијама – рекао је Жељко отац малог Александра.

Он је подсјетио да је за лијечење једногодишњег Александра потребно 391.100 евра, колики је био предрачун, и изразио наду да ће цијена лијечења остати иста иако се тумор вратио.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име