Ухапшен отац осумњичен за убиство сина

0
999

У породичној кући у мјесту Брезичани код Приједора пронађено је тијело лица чији су иницијали Ђ.Д. /44/ из Приједора, а слободе је лишено лице Ђ.Р. из Приједора за које се сумња да је починио кривично дјело убиства, саопштено је из Полицијске управе /ПУ/ Приједор.

Незванично се сазнаје да је ријеч о породичној трагедији у којој је отац убио сина.

Приједорска полиција јуче је у 13.45 часова дошла до сазнања да се у породичној кући у мјесту Брезичани у Приједору, налази једно тијело.

На лицу мјеста увиђај су извршили дежурни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор и полиција, у сарадњи са љекаром мртвозорником. Пронађени су трагови који упућују на постојање елемената кривичног дјела тешко убиство, наводи се у саопштењу из ПУ Приједор.

У Заводу за судску медицину Републике Српске по наредби дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Приједор, данас је извршена обдукција тијела преминулог лица, а због постојања основа сумње да је починио кривично дјело тешко убиство слободе је лишено лиЦе Ђ.Р. из Приједора.

У току је криминалистичка обрада над осумњиченим лицем, а даље мјере и радње према њему предузимаће се по упутству поступајућег тужиоца Окружног јавног тужилаштва Приједор.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име