Уручена помоћ за 15 социјално-угрожених породица из Сокоца

1
671

У сусрет предстојећим празницима фабрика воде „Витинка“ из Козлука преко Центра за социјални рад општине Соколац донирала је помоћ за петнаест вишечланих и социјално угрожених породица у прехрамбеним производима и средствима за хигијену у вриједности од 160 конвертибилних марака по породици.

Помоћ су уручили радници породично правне заштите и старатељства Центра за социјални рад општине Соколац Јована Солдар, Бојана Марковић и Бране Бартула.

Начелник општине Соколац напомиње да ово није први хумани гест предузећа из Козлука да обезбјеђује помоћ за угрожене категорије становништва са подручја општине Соколац, на чему им се посебно захваљује.

Породице којима је уручена помоћ су Џида, Маловић, Дрљић, Ђуровић, Булајић, Поњарац, Мићић, Јовановић, Милидраг, Ћеранић, Ђерић, Марић, Шолаја, Ђуровић и Боровчанин.

1 коментар

  1. Godinama se cudim zasto ljudi imaju potrebu da stavljaju fotografije prilikom humanitarnih akcija i zasto je vazno navesti prezimena tih porodica??? Sasvim je uredu da pomenete humanost, ali na ovaj nacin je to zloupotreba ugrozenih porodica.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име