Успјешно завршен програм Кока -Колина подршка младима

13.09.2019. 20:06
0
ИЗВОР: Срна

На Економском факултету на Палама данас је завршен програм "`Кока-Колина` подршка младима у БиХ", који је окупио више од 70 учесника са циљем унапређења постојећих и развијања нових вјештина младих.

У програму су учествовали студенти Економског факултета Пале, чланови Студентског предузетничког инкубатора, ученици средњошколских центара "Пале" и "Источна Илиџа", те Средње школе "28. јуни".

Директор Одјела за комуникације и односе са јавношћу компаније "Кока-кола" за Хрватску, БиХ и Словенију Бошка Трбојевић рекла је да је, кроз евалуације учесника и касније прикупљене повратне информације, програм постигао циљ и прави позитивне промјене у њиховим животима.

-Посебно задовољство је видјети њихово занимање и укљученост у радионице, чути њихове планове који добијају форму кроз ова два дана трајања програма-, навела је Трбојевићева.

У име Студентског предузетничког инкубатора Економског факултета Пале Бојана Турунташ захвалила је компанији "Кока-кола" на одлично реализованој радионици, која је надмашила њихова очекивања, јер су полазници стекли одређена знања и вјештине који ће им значити у даљем будућем пословању.

Она је додала да су на радионицама полазници имали прилику да уче о успјешној комуникацији, пословној администрацији, управљању пројектима, припреми пословних планова, као и о томе како да лакше дођу до жељеног посла.

Турунташ је навела да Управа Студентског предузетничког инкубатора тежити да оваквих радионица буде што више.

Према њеним ријечима, ускоро ће бити отворен нови јавни позив за чланство у инкубатор на којем очекује велики број пријава.

 

Пројекат "`Кока-Колина` подршка младима" покренут је 2017. године и од тада је, кроз различите формате едукација, на бројним локацијама у БиХ обухватила више од 1.600 младих. На Палама је овај пројекат организован други пут.

Коментари 0
Повезане вијести
Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe
Крађа у Палама Крађа у Палама
Паљанка Наташа Павловић најбоља поентерка првенства БиХ Паљанка Наташа Павловић најбоља поентерка првенства БиХ
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    21h 13m
    0
  • Крађа у Палама
    19h 31m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    15h 58m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    18h 46m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    12h 7m
    0