Власник кафића забранио улазак дјеци, али не и псима

0
650

Ако се ових дана задесите у Енглеској, свратите у бар “Chart Room”. Али, под условом да нисте млађи од 12 година или са собом не водите дијете ових година.

Наиме, Боб Хигинсон је власник винтиџ кафића у Енглеској, који је у жижу јавности доспио због једне помало несвакидашње одлуке. Он је у свој локал дозволио улазак са псом, али не и са дјететом које је млађе од 12 година!

Како и сам каже, линч родитеља је очекивао, али упркос свему не одустаје од ове одлуке! На табли на вратима локала, љубазно се моле родитељи са дјецом млађом од 12 година да потраже друго мјесто гдје ће попити пиће.

Колико се год његова одлука чинила строгом и контроверзном, Хигинсон је своје аргументе изнио у ТВ емисији “This Morning”.

„Прије свега смо жељели да створимо пријатну атмосферу, у којој ће посјетиоци моћи да се одморе, у миру прочитају новине, побјегну од гужве и дреке на послу, саобраћају… Такође, у кафићу се налазе лијепи и врло скупи артефакти, а многи од њих су у претходном локалу разбила немирна дјеца”, рекао је он.

Реакције су различите – неки власника охрабрују и подржавају, док други овакву одлуку сматрају увредом.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име