Волонтерима додијељено 150 захвалница за хуманитарни рад

10.02.2020. 13:42
0
ИЗВОР: СРНА

Представници Црвеног крста Источне Илиџе додијелили су данас 150 захвалница ученицима три основне школе са подручја ове општине који су поводом божићних празника прикупили 150 пакета помоћи за социјално угрожене породице.

Секретар ове организације Ранко Скакавац рекао је Срни да сваке године поводом божићних и васкршњих празника буду организовани волонтери из основних школа „Петар Петровић Његош“, „Алекса Шантић“ и „Јован Дућић“ да у тржним центрима прикупљају намирнице за социјално угрожено становништво.

-Данас желимо на наки начин да се одужимо нашим волонтерима који су током божићних празника прикупили намирнице за 150 пакета у вриједности од 40 до 45 КМ, који су подијељени онима којим је та помоћ била најпотребније - истакао је Скакавац.

Он је указао да је додјела захвалница прилика да се окупе сви волонтери, али и договоре о начину волонтирања и прикупљања помоћи за предстојеће васкршње празнике.

Коментари 0
Повезане вијести
„Васкршње радости“ у Источној Илиџи 8. маја „Васкршње радости“ у Источној Илиџи 8. маја
Одржан састанак са представницима Удружења пчелара „Рој“ из Источне Илиџа Одржан састанак са представницима Удружења пчелара „Рој“ из Источне Илиџа
Општина Источна Илиџа финансијски подржава одлазак дјеце у школу у природи Општина Источна Илиџа финансијски подржава одлазак дјеце у школу у природи
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    14h 31m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    12h 45m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    10h 35m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    13h 50m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    8h 33m
    0